Despre noi

Experienta noastra           

          Fondata in 1951, IPROMIN S.A. are o experienta de peste 65 de ani in proiectare miniera si industriala. Suntem experti in exploatarea si valorificarea superioara a substantelor minerale utile, fiind recunoscuti ca cei mai buni proiectanti si consultanti tehnici din Romania.

          Avem specialisti cu pregatire superioara in domeniile: tehnologie miniera, inginerie geologica, utilaje miniere, proiectare constructii industriale, economie miniera. Specialistii nostri sunt atestati ca experti in domeniile lor de activitate de catre forurile nationale abilitate. Calitatea serviciilor si lucrarilor executate au impus IPROMIN ca fiind o companie de prestigiu pe plan national si international, fiind membra a urmatoarelor organisme nationale si internationale:

- Comitetul national roman al marilor baraje

- Asociatia nationala a evaluatorilor din Romania

- Central Consultancy Register Phare - Tacis

- Asociatia internationala de geologie inginereasca

          IPROMIN este singura companie din Romania abilitata de Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri sa efectueze expertizarea instalatiilor de extractie si sa elibereze autorizatii de functionare a acestora.

          Am intocmit documentatii, studii si proiecte de specialitate pentru aproape toate marile obiective miniere din Romania, printre care amintim:

- Rosia Poieni

- Moldova Noua

- Ghelari - Teliuc

- Rosia Montana

- Remus Opreanu

- funicularele Vulcan-Aninoasa, Baia Borsa, Baneasa, Aninoasa - Campulung

- magistralele de alimentare cu energie electrica Turt - Satu Mare, Ghelari - Hunedoara

- drumurile industriale aferente marilor obiective miniere Rosia Poieni, Moldova Noua, Balan, Caliman, etc.

          Deoarece protectia mediului este una dintre prioritatile mineritului modern, noi ne asiguram ca fiecare dintre proiectele noastre respecta cele mai inalte standarde pentru protectia mediului. In acest sens, am realizat proiecte de conservare/inchidere si ecologizare pentru toate marile obiective miniere din Romania.

          Datorita experientei in domeniu, am asigurat asistenta tehnica pentru constructia unor mari obiective industriale, cum ar fi Uzina Metalurgica Zlatna, Combinatul Chimic Giurgiu, Depozitul de deseuri radioactive al Uzinei R, canalul Dunare – Marea Neagra.

          La nivel international, am executat lucrari de proiectare, inclusiv lucrari cu specific de inginerie geologica, pentru exploatarea si valorificarea unor zacaminte din Turcia, Siria, Maroc, Egipt, Iran, Pakistan si Ucraina.

Misiunea noastra

          Misiunea noastra este mineritul responsabil. Facem acest lucru cautand permanent solutii creative si inovatoare pentru a putea implementa cele mai bune tehnici privind exploatarea si valorificarea resurselor minerale.

 

Viziunea noastra

          Viziunea noastra este dezvoltarea durabila prin intermediul mineritului, respectand mediul inconjurator si comunitatile locale.

Valorile noastre           

          SUNTEM DEDICATI CLIENTILOR NOSTRI

Prioritatea noastra este construirea unei relatii solide, bazate pe incredere, cu clientii si partenerii nostri. Din momentul in care am pornit la drum alaturi de clientii nostri, acestia au certitudinea ca ne vom respecta angajamentele si ca vom livra rezultatele scontate.

          RESPECTAM COMUNITATEA SI MEDIUL INCONJURATOR

Proiectele noastre sunt realizate astfel incat sa respecte comunitatea locala si sa aiba un impact pozitiv asupra mediului inconjurator. Pentru noi este foarte important sa lasam mostenire generatiilor urmatoare o planeta sanatoasa, astfel incat fiecare proiect realizat respecta cele mai inalte standarde pentru protectia mediului. Credem in dezvoltarea durabila cu ajutorul mineritului.

          INOVAM PERMANENT

Datorita domeniului dinamic in care ne desfasuram activitatea, suntem permanent provocati sa gasim solutii inovatoare, astfel incat fiecare client sa beneficieze de potentialul maxim al investitiei sale. Intotdeauna incercam sa adaptam tehnicile si tehnologiile moderne fiecarui proiect, astfel incat clientul nostru sa beneficieze de cel mai bun raport cost/beneficiu.

          PRETUIM EXPERIENTA SI PASIUNEA

Romania este o tara cu traditie in minerit, de aceea specialistii nostri sunt printre cei mai buni. Avem specialisti cu 30 de ani experienta in domeniu si profesionisti tineri, pasionati, care invata de la cei experimentati. Stim ca doar prin combinarea acestor valori ne vom mentine pozitia de lider in domeniul proiectarii miniere si industriale.